Zaterdag 8 september is het dan zo ver. Ik arriveer smorgens vroeg bij Shirley en ze is aardig relaxt. Haar haren worden gekruld en de make-up wordt gedaan. Er heerst een soort serene sfeer, het proces van vrouw naar bruid is een bijzonder moment.  Terwijl de dames tuttelen, rij ik even heen en weer naar Maarten.  Anders dan zijn aanstaande staat deze vrolijke gast te trillen van de zenuwen. Ik leg vast dat hij zijn pak aandoet, de laatste hand aan het pak door zn moeder en de manchetknopen door zn vader.  Ook dit is altijd een bijzonder moment, en ook hier zijn emoties niet vreemd. De tranen zitten vaak hoog

Voor de fotoreportage zijn we afgereist naar Landgoed Dordtwijk. Een prachtige omgeving met een glazen/stalen orangerie waar je bijzondere foto’s kunt maken, of het nu mooi of slecht weer is. Omdat ik niet in mn eentje sluiers kan opgooien en flitslicht richten ging mijn dochter Fleur mee als assistente. Ze droeg de spullen, en hielp met het richten van het flitslicht. Zonder haar zouden deze bijzondere foto’s niet gelukt zijn. En ik was bovendien ook gewoon retetrots dat ik mn meissie mee had hahahaha.

Na de shoot op Landgoed Dordwijk was het rap op weg naar de trouw en feestlocatie de Witte Brug in Lekkerkerk. De ceremonie was tot in de puntjes geregeld en de muziek was om kippevel van te krijgen. Er werden mooie dingen gezegd. Er werd gelachen maar ook een traantje weggepinkt, en ik…ben altijd maar weer blij dat ik dan een beetje weg kan kruipen achter mn camera met mn waterproof mascara 😉

En toen, ging ‘s-avonds het dak er af !!  Ik heb genoten van dit vrolijke stel, en van hun familie en vrienden. En vond het feestje ook een feestje !!

 

Shirley en Maarten, veel geluk saampjes, maak jullie eigen sprookje 😉