Wat heb ik een geweldig jaar gedraaid met fantastische stellen. Op het moment ben ik de laatste bruiloft aan het editten, een prachtige afsluiter in Rotterdam. Maar begin dit jaar zat ik nog met een bruidspaar op de Lofoten, noord Noorwegen. Alles daartussen was ook gewoon geweldig. Stuk voor stuk stellen waar ik een fijne klik mee had, en als ik heel eerlijk ben, is soms de oplevering van het album/de foto’s… best een dingetje.  Je hebt samen met je bruidsparen lange tijd toegeleefd naar het moment en dan opeens is het klaar…… Gelukkig is daar dan toch social media, de whatsapp. Hoera !!

 

 

i.o.v Bijzonder Fotografie (second shooter opdracht)

Voor dit jaar zitten de bruiloften er wellicht op maar het maken van de albums gaat gewoon door. Het is zo fijn dat je die thuis lekker mag mee helpen samenstellen. Na tig keren bekijken weten jullie echt wel welke er zowieso in het album moeten komen. Kom je er niet helemaal uit? Ik maak gerust een opzetje. Ondertussen werk ik even naar de kerst toe, dan ben ik 2 weken helemaal vrij. Tijd voor mezelf en mn gezin. En in 2019 ? Dat jaar staat alweer in het teken van mezelf verbeteren dmv workshops en het hebben van lol…veel lol met nieuwe koppels die hun vertrouwen in mij stellen. Er staan nu al 2 keer meer boekingen vast dan vorig jaar rond deze tijd en ik weet dat er ook nog heel wat last minutes tussendoor komen.

i.o.v. Bijzonder Fotografie (dagje als second shooter)

2018 was ook het jaar waarbij ik afscheid nam van de familiereportages, ik kon mijzelf niet meer opsplitsen tussen de trouwreportages en de familiereportages, en liever deze tak laten gaan dan half werk leveren op den duur. Natuurlijk maak ook ik wel eens een uitzondering maar ik adverteer er niet meer mee. Maar denk je, ja hallo, maar jij bent echt de enige die ons gaat fotograferen. Dan bel je maar hoor 😉 Hieronder zie je een van de zeldzame foto’s van mij met mn gezin, even moest ik ondergaan wat jullie als clienten ondergaan, zoals je ziet gaat me dat erg goed af hahaha.

Voor nu wil ik alvast al mijn klanten bedanken voor een fantastisch 2018 en mijn nieuwe stellen voor de opdracht in 2019 en zelfs 2020 !!

Untill we meet again 😉

Daniëlle Kila