Jullie gaan trouwen, SUPERLEUK !! De voorbereidingen zijn gestart, de keuze voor jullie fotograaf is een lastige. Als ik zelf al kijk op The Perfect Wedding site waar ik op sta, hoeveel keus er is, dan zakt de moed me al een beetje in de schoenen. Hoe vinden mijn bruidsparen mij in vredesnaam tussen zoveel aanbieders. Toch weten ze me te vinden, HOERA!  Hieronder heb ik wat tips voor jullie om mee te nemen in jullie zoektocht.

HOE vinden JULLIE de juiste fotograaf…….ik zal een paar tips geven, wellicht inkoppertjes, maar let hier goed op bij de keuze van de juiste partij.

1: Spreekt de stijl van fotograferen je aan, ga je voor wat diepere kleuren of de vintage/pinterest stijl. Bedenk wat je nu wellicht gaaf vind maar over 10 jaar niet meer wellicht. Tijdloos is de key.

2: Denk er aan dat je voor kwaliteit betaald. De fotograaf is na de dag fotograferen nog uuuuuren bezig met selecteren en bewerken. Dus bepaal je budget. Meer info over mijn tarieven vind je hier.

3: Staat de stijl van de website je aan, en nog beter, de manier waarop de fotograaf jullie aanspreekt, is het formeel of losjes en toegankelijk.

4: Laat je gevoel spreken. Een fotograaf kan nog zoveel awards hebben en aanbevelingen, het kan jullie persoon niet zijn. Nodig degene die goed voelen bij je uit en dan weet je gelijk of er een klik is.

5: Boek na het gesprek zsm, de meeste succesvolle fotografen zitten soms al een half jaar tot een jaar vantevoren al vol. Niets zo vervelend als opnieuw op zoek naar een nieuwe match.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze tips, succes met de zoektocht naar de juiste match en denken jullie nu heeeeeee, die Danielle willen wij wel eens even spreken, neem dan contact met me op.

Tot ziens, Danielle Kila