Rijkelijk laat waren deze twee met het boeken van hun fotograaf, iets wat volgens het gezellige stel helemaal bij hun past. Lichtelijk chaotisch maar toch wel van een goede planning, een bijzondere combi die erg goed uit blijkt te pakken.

Aan hun mega eettafel zaten we gezellig een kopje heerlijke cappuchino te drinken toen ik vroeg hoe het aanzoek was. En hier kwam het organisatorische talent van Oscar om de hoek kijken. Hij heeft het aanzoek , wat op vakantie in Italie plaatsvond, tot in detail geregeld op een manier waar een weddingplanner nog jaloers van zou worden.  Van een speciale pastastempel laten maken, tot een diner in een restaurant die de speciale pasta met die stempel klaarmaakte, tot de hilarische momenten waarop Kajsa totaal onwetend overal instonk maar meerder malen totaal argwanend had kunnen reageren.  Wat een bijzonder stel, ontzettend gezellig en goedlachs en dat zijn hun vrienden en familie ook.  Dit bleek later ook tijdens de ceremonie hoe warm deze groep mensen met elkaar omgaat.

De dag begon met het verzamelen bij het stel thuis. De first look traditioneel in de gang en de mooie bruid werd met veel ge-oooohhhhh en ge-aaaahhhhh onthaald. Maar ook de bruidegom zag er super uit en had een wel heel speciaal pak aan met speciale mangetknopen.Als verrassing had Oscar een prachtige trouwauto geregeld want, let’s face it, als je er beiden zo sjiek de friemel uit ziet dan hoort daar ook een prachige wagen bij. Kajsa was heel erg verrast en dit zie je zo geweldig op de foto’s. Wat heeft deze prachtige dame een fantastische gezichtsuitdrukkingen.(bijna) Alles kun je van haar gezicht aflezen.
Mooi stel, mooie momenten. Ze zijn allemaal gevangen in een mooie reportage waar ze nog lang van kunnen genieten. Ik maak nog een mooi albumpje voor ze zodat het ook een stukje tastbaar is. Gewoon voor op de koffietafel. En omdat het zo leuk is om het af te drukken. De foto’s komen er zoveel mooier op uit.  Hieronder staan wat foto’s van hun dag. Geniet even mee….

Oscar en Kajsa, super dat ik jullie mooie dag vast mocht leggen.