Artistieke verbetering vs Business skills ….. workshop 2.0

Wow, dat klinkt echt onwijs interessant Danielle…….uhm…..Ik leg het even uit. Ik kan me voorstellen dat dit je OF laat gapen van verveling OF je nieuwsgierig maakt. Toen ik deze kop las dacht ik…hee dat klinkt interessant. Elk jaar doe ik meerdere workshops om mijn werk te verbeteren, mijn fotografie naar een hoger niveau te tillen. Maar ook besteed ik veel geld aan het onderhouden en vervangen van mijn camera en beeldbewerkings apparatuur. Maar business skills……ik ben geen geboren ondernemer, het zit niet in mijn bloed om mezelf te verkopen en aan te prijzen. Ik werk liever op de achtergrond en maak mooie beelden. Maar als ondernemer kom je er niet onderuit om ook je business skills up te date te houden. Ik ben er van overtuigd dat dit me zelfverzekerder maakt. Ik mag gezien worden maar moet er ook aan werken om dit te realiseren.  Daarnaast wil ik mijn klanten een supergaaf eindproduct aanbieden en dit is niet alleen de online Galery en de usb stick maar vooral het album…het vlaggenschip van de onderneming. En DAAR gaat deze workshop ook over. En oh wat heb ik zin in die combinatie…

Mijn albumpagina is daarom ook even “in de maak” want na die workshop zal ik daar een drastische verandering in ondergaan.  Nieuwsgierig? Neem contact met me op en ik vertel je alvast wat meer…..

Daniëlle Kila