Toen ik Martijn en Laura voor het eerst sprak hadden we gelijk een leuke klik. Het eerste bruidspaar to be waarvan de bruid nog niet officieel ten huwelijk was gevraagd…..ja echt waar. Bijna alles was voor die dag al in kannen en kruiken, het enige wat nog roet in het eten zou kunnen gooien dat was een dikke vette NEE van Laura. Nu wisten alle partijen wel dat dat niet zou gebeuren. Maar het was wel duidelijk dat Martijn met een origineel aanzoek moest komen. En dat deed hij. Tijdens zijn werk als zwemdocent heeft hij op een dag Laura onder valse voorwendselen naar het zwembad laten komen. De arme meid werd ontvoerd, geblindoekt en voor een volle afzwemklas weer bevrijd. Daar ging Martijn op 1 knie en vroeg DE vraag der vragen. En pfffffffffffffff……SHE SAID YES !!

Hier begon hun sprookje, de voorbereidingen, spannende en leuke periode. En toen was het zo ver. De dag startte bij Fletcherhotel de witte brug in Lekkerkerk. Laura was erg zenuwachtig en legde de laatste hand aan haar haar en sluier…en toen kwam Martijn aan op de locatie…..nee….waar is Martijn…..Paniek in de tent want hij is, volgens zn naasten…nooooit te laat. Maar de paniek was gelukkig van korte duur en de bruidegom kwam rustig aanrijden in de prachtige versierde Volvo

Toen was het zo ver, ze zagen elkaar voor het eerst tijdens de start van de ceremonie. Een prachtig moment vind ik altijd. Zoveel emoties in dit moment. Geweldig om dit vast te mogen leggen. De ceremonie was erg leuk en er werd een mooi persoonlijk verhaal verteld. Een lach en een traan.

Na deze prachtige ceremonie was het tijd voor felicitaties en niet snel daarna vertrokken wij om even wat tijd met het bruidspaar door te brengen voor wat mooie foto’s. We zijn hiervoor naar het mooie plaatsje Schoonhoven gegaan. Een prachtig pittoresk plaatsje met mooie smalle straatjes, een gaaf museum op hoogte en een mooie toegangspoort. Deze laatste stond helaas half in een bouwput. En het verkeer was erg druk, maar ook dan krijg je de leukste foto’s.

Het was een geweldige dag en ik vond het een eer om deze vast te mogen leggen. Inmiddels is ook hun trouwreportage bijna klaar en mogen zij die over een paar weekjes ontvangen en ga ik een tof album maken.

Martijn & Laura veel geluk en dat jullie dromen uit mogen komen

Liefs Danielle