MacDonalds liefdesverhaal

Na een hele gezellige en bijzondere kennismakingsavond kozen Roy en Anoeska diezelfde avond mij nog als hun trouwfotograaf. Het voelde goed, vertrouwd, en we wisten beiden, dit gaat een top dag worden. Dit stel wat elkaar tijdens hun werk bij de MacDonalds (vroehoehoeger) had leren kennen had voor hun trouwdag een grote rol bedacht voor hun oude werkgever. Als ik er aan dacht moest ik al grinnikken. Dus ga er lekker voor zitten en dan neem ik je mee in het MacDonalds liefdesverhaal.

DE grote dag

….startte in hun gezamelijke huis , een huis vol met spanning en plezier. Dames in de make up en de heren vertrokken na het ontbijt naar Roy’s ouderlijk huis. Ondanks de spanning hebben we wat afgelachen, de zussen hadden er ook al zin in en giebelden wat af.

Getting ready

Tijdens het aandoen van de jurk begonnen de zenuwen toch echt door te zetten en zaten de tranen hoog. Maar eindelijk was het zo ver. Oh man man man wat zagen die twee er prachtig uit en wat een mooie emoties komen er toch vrij tijdens zo’n first look en wat mooi om zoiets vast te mogen leggen.

On our way

In een prachtige oldtimer reden we naar de Witte Brug in Lekkerkerk, een prachtige trouwlocatie. Daar stonden vrienden en familie klaar om het stel te verwelkomen en als ware filmsterren kwam het gezin aangereden. De kids Jacey en Gillyan waren een beetje overweldigd door alle aandacht maar huppelden trots voor hun ouders uit.

Let’s say Yesssss

De ceremonie was prachtig, beiden kwamen op prachtige muziek binnen en er vloeiden aardig wat traantjes. Ook tijdens de speech was het af en toe even slikken maar werd er ook veel gelachen. De blikken die zij elkaar af en toe toewierpen waren een stille getuige van het feit dat zij elkaar begrepen, bij elkaar horen en ze konden niet wachten om eindelijk JAtegen elkaar te zeggen. Dansend verlieten ze daarna de trouwzaal om daarna door al hun lieve daggasten eens flink geknuffeld te worden.  MAN en VROUW…YESSSS.

Feed me …

Eindelijk was het tijd voor een gezonde lunch want de magen begonnen flink te knorren inmiddels. Met het hele gevolg vertrokken we naar de Mac Donalds, het filliaal waar ze beiden ooit gewerkt hebben en waar tussen cheeseburgers en friet de liefde opbloeide. (kan ook tussen de kipnuggets en salade geweest zijn trouwens……of shakes en sapjes……we dwalen af) Iedereen kreeg een happymeal met een leuke sleutelhanger van een burgertje of frietje, te gek !!! (inmiddels hangt mijn burgertje aan de sleutelbos van dochterlief die door hun enthousiasme ook vakantiewerk is gaan doen bij de Mac)

Let’s shoot some people

Na de gezonde lunch vertrokken we samen met Jacey en Gillyan naar een stukje prachtig natuurgebied om wat foto’s te maken. Dat ging eigenlijk hartstikke snel, en dus konden we rap snel weer op weg naar de Witte Brug voor wat taaaaaarten wat alcoholische versnaperingen. Mjammmmmm. Ook moesten er wat familieportretten geschoten worden. Mijn second shooter Silvie gaf haar ziel en zaligheid en kreeg de hele bubs aan de slappe lach en dat had deels (sorrie Silvie) met haar geweldige Antwerpse accent te maken. Ze deed het super ! Het was een heerlijke relaxte middag en het weer was geweldig. ’s Avonds werd de trouwzaal omgetoverd tot dinerzaal met een enorme lange tafel en werd er tijdens de diverse gangen gespeeched en werden er geweldige filmpjes afgespeeld.

The start of a new chapter

Ja, ik mag wel zeggen dat het een bijzondere dag was waar ik nog lang van zal nagenieten. Hieronder staat een compilatie van foto’s van de geweldige dag van Roy, Anoeska, Jacey en Gillyan.

Lieverds, geniet van elkaar, van het leven en bedankt dat ik onderdeel mocht zijn van jullie MacDonalds liefdesverhaal.