Wat een heerlijke dag was het voor Pim en Miranda, geniet even mee van wat beelden van hun bijzondere trouwdag.

Een dag waarop ze met veel plezier zullen terugkijken. En wat als de herinneringen wat vervagen? Dan pakken ze straks het trouwalbum er nog maar eens bij en beleven die dag keer op keer. Maar ook latere generaties zullen zien hoe stralend ze er die dag bij liepen. Pim in zn prachtige blauwe pak en geweldige schoenen en Miranda als een echte prinses met ieniemienie taille en prachtig haar… omg !. Iedere bruiloft die ik mee mag maken is weer zo bijzonder. Geen enkele is het zelfde en dat maakt mijn werk ook zo vreselijk leuk. Nieuwe mensen leren kennen en vaak ook ontzettende leuke klik met vrienden en/of ouders. Bij menig feest vertrek ik niet zonder geknuffeld te zijn door ouders of vrienden en ook het bruidspaar zelf (ok…..enig alcoholgebruik kan daarbij ook ietwat de grenzen vervagen, maar toch )

En voor 2020 lopen de afspraken ook al binnen, superleuk en ook al heel veel zin in 😉