bDe dag start met spanning. Kriebels in je buik en daarna gaat het hele circus beginnen. Je ziet je aanstaande, trouwt, eet en drinkt en dan de openingsdans…BAM. Alle spannende zaken van die dag zijn gebeurd. Het was waanzinnig en jullie genieten van iedere seconde. Nu is het tijd voor de ontlading. Dansen met familie en vrienden. Ooit stonden jullie zo gek te doen op een festival of in de kroeg maar nu….nu mag het hier. Met iedereen die jullie lief is. En daarom leg ik een feest graag vast. Het is het kersje op de taart en een ontlading van maanden regelen. Het is elke keer weer een feestje voor mij om vast te leggen. En natuurlijk is het op een gegeven moment klaar. De koppies zakken af en de drankjes kicken er in. En dan nog zijn dat wellicht geen albumwaardige foto’s maar wel superleuk om te hebben omdat opa dan de lambada danst of uit zn dak gaat op Armin van Buren.