Wat wil je bereiken

Maar vooral…hoe begin je er aan… Het vervangen van je website. Wat wil je uitdragen en vooral hoe trekt die site nieuwe klanten aan. Het moet niet te ingewikkeld zijn, lekker snel te bekijken zijn en vooral transparant. Geen zoektocht naar tarieven of portfolio maar hop hop, gelijk daar zijn waar je wil zijn.

Even bellen naar Melissa

Eenmaal genoeg moed verzameld voor een nieuwe website was het zaak om Melissa van Meklo webdesign te gaan benaderen. Samen zijn we er eens goed voor gaan zitten en na een uurtje bomen ging Melissa met een goed gevulde ideeenbus aan het werk.

Eerste ontwerp

Het eerste ontwerp is zo leuk om te krijgen. Op dat moment krijgt de nieuwe website echt een smoel. Maar toen begonnen ook de aanpassingen, een ander lettertype hier, een balkje met kleur daar. Wat een leuk werk heeft ze toch en een geduld want ik ben echt een pietje precies.

Nog even een laatste aanpassing

Dat heeft ze vaak gehoord….nog even een laatste aanpassing en was het een hele gekke aanpassing dan zei ze dat ook eerlijk. Nu zijn er altijd dingen die heel erg persoonlijk zijn. De kleuren, de lettertypes, de indeling. Maar het moest mijn website worden en niet zoals ik denk dat hij die van collega’s zal overtreffen. Een persoonlijke pagina met natuurlijk een zakelijk tintje maar wel gewoon zoals ik ben. Nee, deze nieuwe website is nu helemaal zoals ik het voor me zag en Melissa van Meklo heeft mijn ideeen goed omgezet.

3…2…1….Lancering

Alle puntjes op de i en hopla, daar ging de nieuwe website online. Nu is het afwachten of er inderdaad meer clienten mij weten te vinden. Dat betekent ook dat ik meer blogs moet gaan schrijven, iets wat ik eigenlijk het minst leuk vind om te doen als ik eerlijk ben. Laat mij maar fotograferen maar door de corona crisis en dus gebrek aan werk heb ik geen excuses meer. Dus bloggen it is !

Zegt het voort, zegt het voort ….

Dus check lekker de site, stuur hem door naar mensen die een trouwfotograaf zoeken en heb je nog tips, wees niet bezwaard om deze naar mij toe te sturen.

Bedankt voor het lezen van deze eerste blog via mijn nieuwe website en hopelijk tot ziens

 

Groetjes Danielle