Zie je dat zakdoekje ….. in de hand van Esmeralda? Als je goed kijkt zie een opgefrommeld stukje tissue. Tranen van vreugde maar ook van gemis, oud zeer en nieuwe kansen, groot geluk maar ook tegenslag en uitdagingen.
Voordat deze Toscaanse Bruiloft van Rene & Esmeralda een feit was had dit stel al een hele reis achter de rug. En deze reis heeft ze sterker gemaakt. Vol overtuiging kozen ze voor elkaar.

Wat een heerlijk moment zo in de ochtend. Op het terrein van villa Cicolina in Montepulciano begon de dag met de getting ready van Esmeralda. Muziekje op en ramen en deuren open.
Rene had ook een beetje last van gezonde spanning. Wat een ongelofelijk stoere foto is dit he.
Wachtend op zijn bruid …
Heerlijk als mensen toch zo vol liefde op elkaar reageren. Zin in de dag, in het Italiaanse avontuur. Op naar de familie die al vol spanning zit te wachten in de tuin onder de olijfbomen aan de rand van het infinity zwembad.

Een prachtige ceremonie met mooie woorden van moeders en kinderen. Ook gefilmd door mijn lieftallige assistente die dag Wendy Verbeek.

Tijd voor wat romantiek !!! Lekker op pad op het prachtige terrein van de villa hebben we geweldige foto’s gemaakt. Lekker ongedwongen en al babbelend en wandelend ontstaat zo’n shoot vanzelf. Genieten vind ik dat….en zij vonden dat ook. Er werd tijdens deze Toscaanse Bruiloft van Rene & Esmeralda wat afgeknuffeld.
Prachtige tafeldekking !!
De details van de menu’s waren echt zo mooi. De tekening van de villa komt ook groot op hun trouwalbums (ja 2 zelfs)
Even een goede bodem leggen want hierna gaat het feest starten. Ook hier werd iedereen weer vreselijk in de watten gelegd door het stel. Je kunt zo goed merken dat zij niet alleen gaan voor hun eigen geluk. Ze willen dit delen met iedereen die hun lief is. En wat een schatten van mensen hun familie en vrienden. Ik heb er vrienden voor het leven bijgekregen hoor.

Time to party !!!

Dan is het tijd voor een feestje…..en wat voor een feest. Aan de rand van het zwembad…..DJ en Saxofonist Antonio wow wat een avond. Geniet van deze gave partybeelden.

Lijkt je dat wel wat? Een bruiloft in bijvoorbeeld het mooie Italië? Alles vast laten leggen door een prof die je best een dagje in je aura kunt hebben? Stuur mij gerust een berichtje en ik kijk of ik nog vrij ben om met jullie mee te reizen.

Danielle Kila