Werkwijze

Als trouwfotograaf maak ik graag met jullie een afspraak voor een vrijblijvend  kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen jullie me over jullie mooie dag. Ik laat ook altijd verschillende (o.a. digitale) albums zien zodat jullie kunnen kiezen hoe jullie je bruidsreportage het liefst willen bewaren. Ook bespreken we wat jullie wensen zijn op jullie trouwdag zelf. Willen jullie alleen foto’s van de plechtigheid of juist de hele dag een trouwfotograaf die alles vastlegt? Willen jullie een aparte bruidsreportage op een bijzondere locatie? Alles is mogelijk. Hebben jullie na het gesprek een goed gevoel? Dan ben ik er graag bij op jullie bijzonder dag!

Alles is mogelijk! 

De foto’s van jullie bruidsreportage

Kiezen jullie voor mij als trouwfotograaf? Dan krijgen jullie binnen een aantal dagen na je trouwdag een preview van de foto’s die ik heb gemaakt. Zo blijven jullie nog even in de sfeer! De uiteindelijke bruidsreportage ontvangen jullie na een aantal weken (afhankelijk van high or low season 8 a 10wk) . Je kunt kiezen uit verschillende albums. Zo werk ik met albums van stof, linnen, jute maar ook (kunst) leer en zelfs hout. Ook voor jullie zit er vast iets tussen wat je mooi vindt. Verder krijg je van mij een mini album voor in je tas, en ontvangen jullie de foto’s in een prachtige online gallery en op een mooie USB.

Overigens is er ook nog de optie voor een second shooter en/of een videogaaf.  Tegenwoordig wordt dit steeds vaker gevraagd en die mogelijkheid is er zeker. Hoe gaaf is het om uit 2 verschillende posities foto’s te krijgen en een mooie videoclip van jullie trouwdag? . Ik werk met alleen de beste second shooters en videografen die qua stijl dicht bij mijn stijl staan.